Известие
Collapse
No announcement yet.
Възвратен механизъм/водач под педала на съединителя
Collapse
X
-
И аз да питам в тази тема - и моя не се връща до край, като го върна с крак си стои почти на мястото. И аз имам проблем с пружината, но като прочетох че може да е от помпата, реших да питам за горната ли става въпрос? Отделно като съм бил в задръстване се усещат едни вибрации все едно притискателния диск не натиска добре съединителя, възможно ли е да е от същата помпа или всичко ми здава багажа
Comment
-
Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщениеИ аз да питам в тази тема - и моя не се връща до край, като го върна с крак си стои почти на мястото. И аз имам проблем с пружината, но като прочетох че може да е от помпата, реших да питам за горната ли става въпрос? Отделно като съм бил в задръстване се усещат едни вибрации все едно притискателния диск не натиска добре съединителя, възможно ли е да е от същата помпа или всичко ми здава багажаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от niki_future Покажи съобщениеА при 147 1.9 JTD има ли го този механизъм? Може ли педала на съединителя при сменена горна помпа да дърпа въздух ако го няма този механизъм и да потъва?
Пробвай да обезвъздушиш, покарай малко и после пак махаш въздух. Аз така направих с моята като сменях горна помпа.
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеВъздух може да има ако не е обезвъздушена системата при смяната или ако имаш дупка в някое маркуче, тръбичка. А при дизелите не знам дали има така наречената "лагерпомпа", която е в ск. кутия. Да не е тя да прави шменти капели
Пробвай да обезвъздушиш, покарай малко и после пак махаш въздух. Аз така направих с моята като сменях горна помпа.
Comment
Comment